Vroegboekkortingen de reden om nu te boeken!

Foto Summit Travel SkiWelt

Waarom nu al je wintersportvakantie boeken?

Terwijl we nog in de zomer zitten, is Summit Travel alweer druk bezig voor de wintersportvakantie. De accommodaties voor de komende winter zijn alweer te boeken in Oostenrijk. Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen in de andere Alpenlanden. Het lijkt misschien nog vroeg om je wintersportvakantie te boeken, maar het is echt een aanrader: vroegboeken loont! Wij vertellen je wat de voordelen zijn van vroegboeken!

Flinke kortingen, vroegboekkortingen

Houd je van kortingen? Dan is dit de perfecte periode om jouw wintersportvakantie te boeken. Nu profiteer je namelijk nog van flinke vroegboekkortingen op heel veel accommodaties. Wat dacht je van een korting die oploopt tot €267 per persoon? Het is zonde om zulke hoge kortingen te laten liggen, want daar kun je tijdens de wintersport heel wat drankjes voor doen!

Beschikbaarheid van de accommodaties 

Jaarlijks gaan velen weer op wintersportvakantie. Met name de periodes rondom Kerst en Oud & Nieuw en de voorjaarsvakantie zijn ontzettend populair. Ga je met de familie op vakantie met schoolgaande kinderen? Dan ben je gebonden aan deze drukke periodes. Daarom is het aan te raden om al op tijd je vakantie te boeken. Zo weet je in ieder geval zeker dat jouw favoriete accommodatie in dat ene dorp/skigebied nog beschikbaarheid heeft en je er weer een onvergetelijke vakantie van kunt maken. Dit voorkomt uiteraard ook teleurstellingen! Het zou jammer zijn als een bepaalde accommodatie waar je graag wilt verblijven al helemaal is volgeboekt voor een bepaalde periode. Dat is dan toch even een domper. Vooral als je met een grotere groep op reis gaat is het raadzaam om op tijd te gaan boeken.

Foto Summit Travel SkiWelt

Voorpret kan beginnen 

Er is niks fijner dan na een vakantie al uit te kunnen kijken naar je volgende vakantie. Zodra je wintersportvakantie staat gepland kan de voorpret al beginnen. Jullie kunnen met z’n allen uitkijken naar het moment. Daarnaast kun je uiteraard alvast gaan bedenken hoe jullie de dagen willen gaan invullen. Gaan jullie lekker genieten van het skigebied direct bij de accommodatie of misschien nog een uitstapje maken naar een ander skigebied in de omgeving?

Wacht dus niet te lang met boeken

Het mag duidelijk zijn dat vroegboeken loont. Wacht vooral niet meer te lang met boeken, want de accommodaties vliegen de deur uit en velen hebben hun wintersportvakantie voor de komende winter al geboekt. Ben je benieuwd naar de accommodaties met vroegboekkorting? Bekijk ze hier in de Zoek & Boek van Summit Travel.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht