Dit weekend nog vroegboekkortingen en start Skiweltcup in Sölden

Dit weekend kun je nog gebruik maken van de vroegboekkortingen bij Summit Travel. Weet je toch al waar je naar toe zou willen gaan neem dan een kijkje op de site van Summit Travel. Daar zijn mooie aanbiedingen geselecteerd waar je nog de vroegboekkorting mee kunt pakken. Klik HIER om naar de vroegboekpagina te gaan.

weltcup Sölden

Je kunt zeker vandaag merken dat het skiseizoen gaat beginnen. Vanochtend start de Worldcup met de dames in Sölden. Op Eurosport kun je al om 10 uur de eerste run bekijken en de 2e run start om 13.00 uur. De ARD zend ook dit spektakel uit maar doet dit pas om 13.00 uur.

Op zondag gaan de heren van start maar het weer zou wel eens de grote spelbreker kunnen gaan worden. Zoals het er nu naar uit ziet gaat er een stormachtige wind staan met sneeuwval. Wij vrezen het ergste…

Veel voorpret wensen we jullie bij ons op de website en andere sociale media kanalen. Volg je ons nog niet op Instagram, dan mis je zeker wat, voeg ons maar toe.

Mis niets het komende winterseizoen want wij gaan weer ons best doen om de condities weer zoveel mogelijk goed in beeld te brengen. Van 3 tot en met 5  november 2017 is de winteropening in Kaprun. We zullen er weer bij zijn en jullie via Facebook, Instagram, Twitter en onze website op de hoogte houden.

Geniet ook nog  mee van 1 van de vele afdalingen die we afgelopen seizoenen in beeld hebben gebracht.

Summit Travel

Summit Travel Zoek en Boek

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×