Vroegboekkortingen voor de Wintersport

Vroegboekkortingen voor de Wintersport

Zillertaler Arena

De omstandigheden zijn op dit moment FANtastisch in Nederland. Volop zomer, zon en wellicht ook nog wel zee en strand maar helaas blijft het natuurlijk niet zo. De dagen zijn al korter aan het worden. Tijd om je ook bezig te houden met jouw komende wintersport.

Er is ook wat te verdienen in deze tijden. We hebben het dan over de vroegboekkortingen. Maar niet alleen de vroegboekkortingen zijn lonend.

Weet ook dat er in Europa komend wintersportseizoen diverse schoolvakanties samen lopen met andere Europese landen. Dat betekent dat je er snel bij moet zijn om jouw hotel, appartement, gasthof of wat dan ook te boeken.

Wij hebben voor jullie 2 aanbieders even naar voren gehaald. Summit travel en Bizztravel. Beide aanbieders hebben vroegboekkortingen. Neem eens een kijkje op deze sites. De kortingscode bij Bizztravel is WINTER50BIZZ en bij Summit travel staat de korting op de site.

Summittravel728x90

Bizztravel vroegboekkorting 3108216 verkleind

Om alvast helemaal in de stemming te komen kijk even mee met de helmcamera hoe de afdaling naar Gerlos wordt genomen (Isskogel) en het weer was FANtastisch.

Summittravel728x90

728x90-Bizztravel

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...