Vrouw steelt uit skikelder hotel

Ski's in rek Turner Ski

Ter illustratie

Vrouw steelt uit skikelder hotel

Een hotelgast stal zo een complete ski-uitrustingset die bij haar paste.

Het voorval gebeurde in een hotel in Tweng bij Obertauern. Op 2 en 3 februari 2023 kwamen er meerdere meldingen binnen van diefstal uit de skikelder. Er werd een complete ski-uitrusting gestolen, van ski’s, schoenen, stokken tot een tas, helm en skibril.
Tweng Obertauern

2000 euro geshopt

Na het bekijken van de camerabeelden werd een 52-jarige vrouw uit Duitsland betrapt. Zij was een gast in het hotel en met haar kamerpas had zij toegang tot de skikelder waar zij vrij kon “shoppen”.

Ze had volgens de politie voor €2000,- een complete ski-uitrusting bij elkaar geshopt. De vrouw is volgens de politie overgebracht naar het Openbaar Ministerie in Salzburg.

Bron: meinbezirk.at

Interhome Banner 1250x700

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Bluetribe 1200x400

Turner Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...