Wagrain skiër overlijdt na botsing

Wagrain Salzburgerland

Waigrain piste ter illustratie.

Wagrain skiër overlijdt na botsing. Bij dit ongeval kwamen twee skiërs met elkaar in botsing met helaas treurig nieuws.

Het ongeval vond afgelopen zaterdag plaat rond het middaguur op piste nummer 17 richting het middenstation van de”Flying Mozart“. Volgens de politie kwam de 46 jarige man uit Oberösterreich op 1560 meter in aanvaring met een 62-jarige Nederlander.

De 46-jarige OberÖsterreicher skiede met een reisgezelschap op de piste richting het middenstation net als de 62-jarige Nederlander. De Oostenrijker raakte bij de botsing zo zwaar gewond dat hij op de plaats van het ongeval aan zijn verwondingen bezweek.

De Nederlander is met ernstig hoofd-, schouder- en ribletsel per helikopter naar het Schwarzach-ziekenhuis gevlogen. De politie onderzoekt nu hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Bron: OÖ nachrichtenkurier.at, Salzburg24

Corona Reiscertificaat

In2sportbrands Winter banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×