Wakker worden in besneeuwd Oostenrijk

Brixen im Thale zonsopgang Hohe Salve

Brixen im Thale zonsopgang Hohe Salve

Wakker worden in besneeuwd Oostenrijk, zo wil je dat

Wat een mooie ochtend. Je staat op, schuift de gordijnen opzij en je hebt het uitzicht zoals hierboven. Even later stond de zon er volledig op.

Brixen im Thale zonsopgang Hohe Salve

Op de camping zijn we ook nog even live gegaan bij min 13 graden. Tijdens het live gaan zag onze weerman mij lopen en dacht ik ga even meedoen in de uitzending. Jeroen had eigenlijk alleen maar positief nieuws te melden als het over het weer gaat.

Bekijk dat nog maar eens in de live video die hieronder staat, je hoort ook nog even dat heerlijke knisperende geluid als je door de sneeuw heen loopt.

Brixen im Thale CampingWelt

Als we een week of wat terug gaan naar een zogenaamde zonsopkomst dan was het wel die op de Kandleralm. We hadden een uur eerder een gondel geregeld en hebben een mooie zonsopkomst meegemaakt en gelijk daar achteraan een heerlijke afdaling, waarbij de zon net even op de piste kon schijnen. Wij vinden het hele mooie beelden en jullie?

Morgenochtend staat er weer een weerbericht klaar om 8 uur. Wij denken dat Jeroen heel positief nieuws heeft voor de komende dagen.

Chalet NL Last-minute campagne-1200x800-px

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Twinsport WaxenSlijpen Fantastisch-Oostenrijk Banner 1200x700

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Dit vind je ook FANtastisch...

×