Wandelschoen op Maat Sander laat een paar aanmeten

Wandel Schoen op Maat Sander Janson

Wandelschoen op Maat Sander laat een paar aanmeten

Sander gaat een behoorlijk lange wandeltocht lopen van 600 km (Camino) en dan heb je uiteraard goede wandelschoenen nodig maar ook als je in Nederland veel wandelt dan heb je deze schoenen ook nodig wil je relaxt blijven lopen en je voeten toch wilt verwennen.

Als je echt goede wandelschoenen wil laten aanmeten dan kom je uiteraard terecht bij Gert van den Berg in Driebergen. Gert heeft al enorme naam gemaakt met Skischoen op Maat en zet dat door met de wandelschoenen.

Elke voet is anders maar ook iedere schoen is niet altijd geschikt voor iedere wandelaar. Er zijn zoveel verschillende schoenen en om de juiste en passende schoen bij jou voet te zoeken, heb je Wandelschoen op Maat.

Hoe het aanmeet traject in zijn werk gaat dat is opgenomen met de keuze die Sander heeft gemaakt. De video kun je hieronder bekijken.

Wandelschoen op Maat Van Den Berg Driebergen
Traaij 44 A
3971 GP Driebergen-Rijsenburg (Route)
Telefoon: 0343- 513 773
E-Mail: info@vandenbergsport.nl

Website: www.wandelschoenopmaat.nl

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×