Wandelschoenen op Maat een aanrader!

Wandelschoen op Maat Driebergen

Gert van den Berg laat met trots zijn nieuwe wandel- en bergschoenen zien, ook aan jullie in de winkel in Driebergen

Wandelschoenen op Maat een aanrader!

De naam Gert van den Berg is redelijk bekend in Nederland als het gaat om het aanmeten van skischoenen. De weg naar Driebergen hebben al veel mensen gemaakt het afgelopen winterseizoen. Voor de skischoenen zijn veel mensen geholpen die altijd maar pijn in de voeten hebben of zelfs te koude voeten. Maar het skiseizoen is voorbij en wij kijken uit naar een mooi zomerseizoen. In het zomerseizoen in Oostenrijk gaan ook veel mensen wandelen (of je wandelt waar dan ook) Ook dan kun je voetklachten hebben met jouw wandelschoen. Ook dit is een specialisme voor

Wandelschoenen op Maat

Door de achterliggende corona periode hebben we ook gezien dat heel veel mensen het wandelen hebben opgepakt. Dan is het ook heel belangrijk om op goede schoenen te lopen. Ook dan kun je er achter komen dat de schoen niet goed zit en daar is juist wat tegen te doen. Gert van den Berg is ook sportpodoloog en net als bij de skischoenen maakt hij alles op maat en heb je snel wandel- of bergschoenen die als pantoffels zitten.

Er wordt uiteraard een voetanalyse gemaakt en deze bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intake (persoonlijke informatie, eventuele klachten bij oude schoen, fysieke beperkingen)
  • Voetmeting (breedte, lengte, hoogte voetboog)
  • Voetanalyse (o.a. dorsale flexie, voetflexibiliteit, voetvorm)
  • Standanalyse van onderbeen en knieën

Natuurlijk ligt het ook aan jouw leeftijd en wat het doel is met je schoenen. Wil je schoenen om in de bergen te wandelen? Of loop je liever op een harde ondergrond? Wat is het verschil tussen bergschoenen en wandelschoenen? 

Wij gaan er zeker gebruik van maken. Onze skischoenen zitten FANtastisch en dat gaan we dan ook krijgen bij de bergschoenen. Komende zomer lopen we weer op pantoffels in de bergen zo lekker zitten deze bergschoenen.

Van Den Berg Sport2000 in Driebergen
Traaij 44 A
3971 GP Driebergen-Rijsenburg (Route)
Telefoon: 0343- 513 773
E-Mail: info@vandenbergsport.nl

Website: www.wandelschoenopmaat.nl

Wandelschoen op Maat Driebergen

Wandelschoen op Maat Driebergen

Wandelschoen op Maat Driebergen

Wandelschoen op Maat Driebergen

Wandelschoen op Maat Driebergen

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht