Wandelschoenen op Maat een aanrader!

Wandelschoen op Maat Driebergen

Gert van den Berg verwelkomt jullie graag in een mooie winkel in Driebergen.

Wandelschoenen op Maat een aanrader!

De naam Gert van den Berg is redelijk bekend in Nederland als het gaat om het aanmeten van skischoenen. De weg naar Driebergen hebben al veel mensen gemaakt het afgelopen winterseizoen. Voor de skischoenen zijn veel mensen geholpen die altijd maar pijn in de voeten hebben of zelfs te koude voeten. Maar het skiseizoen is voorbij en wij kijken uit naar een mooi zomerseizoen. In het zomerseizoen in Oostenrijk gaan ook veel mensen wandelen (of je wandelt waar dan ook) Ook dan kun je voetklachten hebben met jouw wandelschoen. Ook dit is een specialisme voor

Wandelschoenen op Maat

De afgelopen jaren hebben we ook gezien dat heel veel mensen het wandelen hebben opgepakt. Dan is het ook heel belangrijk om op goede schoenen te lopen. Ook dan kun je er achter komen dat de schoen niet goed zit en daar is juist wat tegen te doen. Gert van den Berg is ook sportpodoloog en net als bij de skischoenen maakt hij alles op maat en heb je snel wandel- of bergschoenen die als pantoffels zitten.

Er wordt uiteraard een voetanalyse gemaakt en deze bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intake (persoonlijke informatie, eventuele klachten bij oude schoen, fysieke beperkingen)
  • Voetmeting (breedte, lengte, hoogte voetboog)
  • Voetanalyse (o.a. dorsale flexie, voetflexibiliteit, voetvorm)
  • Standanalyse van onderbeen en knieën

Natuurlijk ligt het ook aan jouw leeftijd en wat het doel is met je schoenen. Wil je schoenen om in de bergen te wandelen? Of loop je liever op een harde ondergrond? Wat is het verschil tussen bergschoenen en wandelschoenen? 

Wij gaan er zeker gebruik van maken. Onze skischoenen zitten FANtastisch en dat hebben we ook al ervaren met de bergschoenen die ons aangemeten zijn. Deze lopen ook weer als pantoffels en daar zijn wij erg tevreden mee.

Van Den Berg Sport in Driebergen
Traaij 44 A
3971 GP Driebergen-Rijsenburg (Route)
Telefoon: 0343- 513 773
E-Mail: info@vandenbergsport.nl

Website: www.wandelschoenopmaat.nl

Wandelschoen op Maat Driebergen

Wandelschoen op Maat Driebergen

Wandelschoen op Maat Driebergen

Wandelschoen op Maat Driebergen

Wandelschoen op Maat Driebergen

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Dit vind je ook FANtastisch...

×