Wandelschoenen op Maat hoe waterdicht kan een schoen zijn?

Wandelschoen op Maat Driebergen

Gert van den Berg laat met trots zijn nieuwe wandel- en bergschoenen zien, ook aan jullie in de winkel in Driebergen

Wandelschoenen op Maat hoe waterdicht kan een schoen zijn?

De naam Gert van den Berg is redelijk bekend in Nederland als het gaat om het aanmeten van skischoenen. De weg naar Driebergen hebben al veel mensen gemaakt het afgelopen winterseizoen. Voor de skischoenen zijn veel mensen geholpen die altijd maar pijn in de voeten hebben of zelfs te koude voeten. Maar het skiseizoen is voorbij en wij kijken uit naar een mooi zomerseizoen. In het zomerseizoen in Oostenrijk gaan ook veel mensen wandelen (of je wandelt waar dan ook) Ook dan kun je voetklachten hebben met jouw wandelschoen. Ook dit is een specialisme voor Gert van den Berg en zijn team.

Wandelschoenen op Maat

In een vorig bericht hebben we al laten zien wat er allemaal gebeurd alvorens je met goede wandelschoenen uit de winkel stapt in Driebergen. Dit keer staat Gert graag even stil bij waterdichte wandelschoenen en kan dit ook voor 100% gegarandeerd worden?

Bekijk dit allemaal in een nieuwe video die klaar staat.

Van Den Berg in Driebergen
Traaij 44 A
3971 GP Driebergen-Rijsenburg (Route)
Telefoon: 0343- 513 773
E-Mail: info@vandenbergsport.nl

Website: www.wandelschoenopmaat.nl

Wandelschoen op Maat Driebergen

Wandelschoen op Maat Driebergen

Wandelschoen op Maat Driebergen

Wandelschoen op Maat Driebergen

Wandelschoen op Maat Driebergen

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×