Wandelschoenen op Maat nu ook te verkrijgen!

Wandelschoen op Maat Driebergen

Gert van den Berg laat met trots zijn nieuwe wandel- en bergschoenen zien, ook aan jullie in de winkel in Driebergen

Wandelschoenen op Maat nu ook te verkrijgen!

De naam Gert van den Berg is redelijk bekend in Nederland als het gaat om het aanmeten van skischoenen. Mensen die normaal gesproken problemen hebben met skischoenen die kun je daar op maat laten maken. Heb je last van koude voeten, geen probleem dan wordt er gewoon een verwarmingselement ingelegd. Maar genoeg over skischoenen want dat komt later in het jaar weer.

Wandelschoenen op Maat

Door de pandemie waar we mee te maken hebben, hebben heel veel mensen het wandelen weer uitgevonden in Nederland. Dan is het ook heel belangrijk op goede schoenen te lopen. Ook dan kun je er achter komen dat de schoen niet goed zit en daar is juist wat tegen te doen. Gert van den Berg is ook sportpodoloog en net als bij de skischoenen maakt hij alles op maat en heb je snel wandel- of bergschoenen die als pantoffels zitten. Overigens kun je de wandelschoenen ook uittesten voordat je tot koop overgaat!

Wij gaan er zeker gebruik van maken. Onze skischoenen zitten FANtastisch en dat gaan we dan ook krijgen bij de bergschoenen. Komende zomer gaan we dat eens uittesten.

Van Den Berg Sport2000 in Driebergen
Traaij 44 A
3971 GP Driebergen-Rijsenburg (Route)
Telefoon: 0343- 513 773
E-Mail: info@vandenbergsport.nl

Website: www.wandelschoenopmaat.nl

Wandelschoen op Maat Driebergen

Wandelschoen op Maat Driebergen

Wandelschoen op Maat Driebergen

Wandelschoen op Maat Driebergen

Wandelschoen op Maat Driebergen

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...