Wanneer smelt deze sneeuwpop?

Weerman Jeroen maakt sneeuwpop 24 okt 2017

Onze weerman was vandaag weer op pad in de bergen. Dit keer ging de reis naar Scheffau am Wildenkaiser. Bij de Jochstube en de Jochsee werd gestopt. Jeroen wist dat daar een webcam stond…dus…. een sneeuwpop gemaakt.

SkiWelt Sneeuwpop

Jeroen schreef vanochtend in zijn weerbericht dat het morgen even wat warmer gaat worden. Leuk is het dan om naar deze webcam te gaan en te bekijken hoe steeds kleiner deze sneeuwpop wordt. Wij verwachten dat de sneeuwpop het niet gaat overleven maar je weet nooit. Volgende koufront komt zaterdag/zondag.

Ook liet Jeroen nog een handtekening achter. Hij schreef FAN OOST in de sneeuw

Weerman Jeroen maakt sneeuwpop 24 okt 2017

Wil je het zelf ook kunnen bekijken. Kijk op de webcam pagina van Scheffau en je komt de webcamera vanzelf tegen.

Op de weg terug kwam Jeroen ook weer een oude bekende tegen (Sil Ruesink) die zo’n beetje de hele Kitzbüheleralpen aan het bevoorraden is qua drank. In deze tijden worden de vele hutten nog voorzien van een goede voorraad aan drank. Met de auto gaat dat wat makkelijker dan met de lift en diverse pistenbullys.

Bij de Biwag (die zit bij de afdaling naar Brixen im Thale, de oude Jochbahn ging daar ooit van start) was Sil aanwezig om zijn Stiegl vrachtauto te ontdoen van heel veel kratten vocht.

Stiegl Sil Ruesink

Hieronder nog wat foto’s vanuit dit mooie gebied.

SkiWelt

SkiWelt

SkiWelt

Ski Outlet Logo

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht