Wanneer weer de eerste skimeters en livebeelden?

Kaprun Kitzsteinhorn

Wanneer weer de eerste skimeters en livebeelden?

Maar voordat we kijken naar de toekomst eerst een terugblik naar onze laatste skimeters van het Seizoen 2022-2023. Dat deden we op de Kitzsteinhorn (Kaprun) Deze meters kun je hieronder bekijken.

Maar hoe gaat het nu de komende weken. Ja, wij hadden de planning om in oktober al de eerste nieuwe meters van het winterseizoen 2023-2024 te gaan maken. Maar jullie volgen waarschijnlijk goed het weer en weerberichten op onze site en dan weet je dat het al weken te warm is in Oostenrijk, ook in de Benelux is dat het geval.

Het is nu vooral zaak om sneeuwval af te wachten. Eerst signalen hebben we daarvoor wel gezien op de kaarten maar dit is nog enigszins onzeker, is ook behoorlijke lange termijn maar we houden dit in de gaten. Wordt het wat serieuzer dan zullen onze weermannen daar zeker jullie over berichten.

hopelijk valt er binnenkort ook weer zo’n paksneeuw

Wij zijn benieuwd waar jullie deze komende winter naar toegaan. Je mag dit delen in de reacties op facebook, wie weet wel met een leuke foto erbij.

Zodra wij de kans hebben om de eerste skimeters te gaan maken op een gletsjer dan gaan jullie dat zeker zien. Tot hopelijk snel met nieuwe livebeelden vanuit de sneeuw.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×