Wat is de beste skischoen van seizoen 2023?   

Van den Berg Sport Skischoen op Maat

Wat is de beste skischoen van seizoen 2023?   

Natuurlijk is er een top 10 verkoop in dames en heren skischoenen. Maar veel belangrijker is dat de skischoen die je koopt bij jouw voeten , je mobiliteit en je skiniveau passen.

De beste skischoen van 2023

Op internet kun je veel populaire skischoenen-lijstjes vinden, met op zich goede aanbevelingen.  Natuurlijk kan een klant zijn voorkeur opgeven. Elke klant krijgt bij Van den Berg Sport een volledige voetanalyse , voet scan en een intake gesprek. Belangrijk is dat de skischoen bij jouw voeten, mobiliteit en wensen moet  passen. De nummer 1  van je verlang lijst  kan maar zo een schoen zijn die veel te smal of een te hoge flex heeft t.o.v de uitkomst van onze analyse.

Uit de volledige voetanalyse volgt een skischoenen voorstel  Met deze voor de klant geselecteerde ski- schoenen doen we een schaal check. De klant gaat met blote voeten in de buitenschaal  staan zonder binnenschoen zodat we de ruimtes  van de schoen om je voet kunnen checken Dit om de optimale schoen te vinden.

Factoren die voor ons belangrijk zijn:

  • Geslacht
  • Ski niveau
  • Flex van de schoen
  • Blessures, problemen met oude schoenen
  • Voetvorm, leeftijd, mobiliteit voet, enkel en knie

Skischoenen uit 2023 óf skischoenen voor jou

Wanneer je alleen kijkt naar de beste skischoenen uit 2023 ga je aan belangrijke zaken voorbij. Zo wordt er bijvoorbeeld onderscheid gemaakt in skischoenen voor dames en heren. Dat heeft te maken met de lichaamsbouw bouw van mannen en vrouwen. Mannen hebben over het algemeen een bredere voet en een hogere kuit aanzet  dan vrouwen. De  dames hebben vaker een  smallere voet en hiel en een stevige kuit die lager begint dan bij de heren. Mannen skiën explosiever en op kracht , vrouwen over het algemeen eleganter en meer met techniek . Hier houden skifabrikanten natuurlijk rekening mee.

En vergeet daarbij niet hoe belangrijk het is om lichamelijke klachten en blessures te vermelden wanneer je nieuwe skischoenen koopt. Een skischoen kan nog zo goed verkocht zijn, maar als het niet bij je voeten past levert het  meer ongemak dan plezier op… Dat is geen pretje. Vind een model dat jouw voeten, enkels, knieën ondersteuning biedt, en staar je niet blind op een bepaald model of kleur.

Skischoenen voor jouw voeten

Wij bieden je hulp bij het vinden van de beste skischoenen voor jou en hebben daar een eigen methode voor ontwikkeld. Wij kunnen niet alleen skischoenen aanmeten, maar ook

Skischoenen uit 2023 en meer

Wij hebben een compleet aanbod aan skischoenen uit 2023 Wil je ontdekken welke skischoenen het beste passen bij jouw voeten? Kom dan naar Van den Berg Sport in Driebergen, zodat we je kunnen adviseren. Of laat je inspireren door ons veelzijdige digitale merkaanbod.

Nordica achterinstap skischoen

Voor meer informatie of vragen neem contact op met:

Van Den Berg Sport in Driebergen
Traaij 44 A
3971 GP Driebergen-Rijsenburg (Route)
Telefoon: 0343- 513 773
E-Mail: info@vandenbergsport.nl

www.skischoenopmaat.nl

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...