Watergeweld zorgt voor vulling rivieren

Na regen wateroverlast Hopfgarten

We hebben net nog een bericht gelanceerd met wat overlast van het weer van de afgelopen dagen. Stefan reed langs Hopfgarten en kwam langs een rivier (bach) en daar stroomde nogal wat water langs. Bekijk de video en hoor het geweld van het water.

Maar we hebben het liever over sneeuw en alles wat daarmee samenhangt. Laten we hopen dat we het waterballet voor deze winter nu achter de rug hebben.

Weerman Jeroen was vanochtend al vroeg op pad om de sneeuwval te zien. In het Brixental stokte de sneeuwval tot een hoogte van 850 meter. Zie ook zijn live facebook video.

Ook kregen we wat van een paar honderd meter hoger een foto binnen van Pascal van Liere. Pascal meldt dat er maar liefst 30 centimeter aan sneeuw is gevallen.

Brixen im Thale Pascal van Liere

Voorts liet Jeroen het er niet bij en is ook nog even in Westendorf gaan kijken. Bij de Gampenkogel werd onderstaande opgenomen.

Nog even skiën via de Kandlerafdaling naar de camping en daar maakte hij nog dit plaatje. Je ziet net het laatste stukje van het dal dat net niet wit is geworden….

Brixental Kandlerafdaling

Morgen zijn we weer op pad in een skigebied. Waar dat is weten we nog niet maar laat je verrassen. Morgenochtend zullen we live op facebook gaan. Zijn jullie er dan ook bij?

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...