Waterleiding springt onder skilift dramatische beelden

Waterleiding springt onder skilift dramatische beelden

Afgelopen week hebben jullie vast wel de beelden gezien van een waterleiding die was geknapt in een skigebied.

Twee mensen zijn hierdoor in het ziekenhuis gebracht van Beech Mountain (North Carolina), nadat er een waterleiding was geknapt. De waterleiding spoot met enorme kracht precies in de richting van een stoeltjeslift waar ook mensen in zaten. Deze werden bijna uit hun stoel geblazen en zagen er doorweekt uit. Ook kwam er nu niet bepaald warm water uit deze leiding.

Volgens Beech Mountain werden twee mensen in het ziekenhuis opgenomen nadat ze vrijdag met koud water waren besproeid nadat een waterleiding was gebroken in het Beech Mountain Ski Resort in North Carolina.

Er wordt gemeld dat sommige skiërs van de lift zijn geblazen toen water hen raakte. De waterleiding/kraan stond precies onder een stoeltjeslift, waardoor verschillende wintersporters kletsnat werden.

Afgezien van twee mensen die naar het ziekenhuis zijn gebracht zijn er geen gewonden gevallen. We hebben vernomen dat het met de twee mensen die naar het ziekenhuis zijn gebracht weer redelijk goed gaat.

Bron

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SnowBrains (@snowbrains)

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Superskicard

© superskicard.com

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht