Wateroverlast in Oostenrijk wat is er gebeurd?

Brixenbach Noodweer 17 juli 2021

Wateroverlast in Oostenrijk wat is er gebeurd?

Gistermiddag en avond is het behoorlijk gaan regenen aan de noordkant van de alpen. De verschillende riviertjes daarvan ging het waterpeil snel omhoog en als het door zou blijven regenen dan konden er zeker problemen gaan ontstaan.

Bij ons zelf in het Brixental loop de Brixenbach en die hoor je normaal gesproken niet. Nu was er zelfs in de avond rond middernacht best een aardig geluid waarneembaar. We zijn toen maar eens gaan kijken bij de Brixenbach, hoe zou die er bij liggen?

Dit kun je ook zien in onderstaande live video die we toen hebben opgenomen.

In de video sprak ik nog over een camping in Itter die lager ligt dan waar wij staan. Daar komt ook deze bach langs en het nieuws is dat de camping zelf ontruimd moest worden. Hopelijk is dat voor korte duur.

Hieronder nog een compilatie van nieuwsberichten die we gisteravond binnen kregen. We zullen later vandaag nog bij de Brixenbach gaan kijken en we zullen de live beelden weer via facebook laten zien.

Eerder op de dag toen het al een tijdje met bakken uit de hemel kwam hebben we nog onderstaande livevideo opgenomen.

 

 

Cityhouse Flipside Groot Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Envino Imst Daan

Daan en Lizanne verwelkomen jullie graag in het oude centrum van Imst. Schustergasse 4, 6460 Imst

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...