Wateroverlast, Onweer en Hagel 21 juli 2017 VIDEO

Wateroverlast, Onweer en Hagel 21 juli 2017 VIDEO

Gisteren werd de dag wederom afgesloten met regen en onweer. St. Johann in Tirol kreeg twee keer de volle laag en dat zorgde voor wateroverlast in verschillende delen van de plaats. In de wijk Winkl (de weg richting Fieberbrunn) was veel overlast. De weg stond op verschillende plaatsen onder water, huizen hadden last van water en er was een stuk weg weggezakt. De Brandweer van St. Johann had een drukke avond door de wateroverlast en was met 30 man druk bezig.

We zijn op pad geweest, om de wateroverlast op beeld te krijgen. We hebben een video gemaakt waarin een deel van de overlast te zien is. Daarbij hebben we ook nog een aantal foto’s op een rij gezet van de brandweer van St. Johann.

 

Brixental en Kirchberg in Tirol

Brixental Onweer 21 jul 2017

Weerman Jeroen was ook live aanwezig bij het Onweer dat in het Brixental voorbij kwam. Mooie flitsen zijn te zien vanaf 1 min 40. Maar ook John Stok uit Kirchberg (Haus Sonnheim) maakte een video waar goed te zien is dat er een hagelbui langs kwam.

Hoe het weer gaat worden de komende tijd is afwachten en zijn daarom ook weer in afwachting van een nieuwe weersverwachting van Jeroen. Maar als het aan 0ns ligt dan wordt het weer snel zo mooi als in onderstaande video. Video is van 18 juli 2017 bij Ellmau.

Alpen Reizen

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...