We zijn weer even in het Brixental

We zijn weer even in het Brixental.

Brixen im Thale Brixen im Thale

We zijn deze week weer even terug op het plekje waar we in de winter veel zijn het Brixental. Maar we moeten ook nog zoveel regelen voor van de winter en waar kun je de voorbereidingen nu het best doen ….ja dat is Oostenrijk en in ons geval…Fantastisch Oostenrijk.

De nieuwe naam hebben jullie al gezien. Op Facebook, Twitter en Instagram hebben we de naam al kunnen wijzigen. Voor de website daar moeten jullie nog even geduld voor hebben. Maar het gaat de goede kant op en als het zover is dan laten we dat zeker weten. Om op de hoogte te blijven kun je ook je e-mailadres achter laten op FANtastisch Oostenrijk Als je dit doet krijg je van ons  bericht en nemen we je ook mee in wat leuke acties.

Maar even terug naar vandaag. We zijn dus weer in Oostenrijk en hebben zoals gewoonlijk een korte video geschoten zodat jullie kunnen zien hoe het weer bv is. Nu is dat in 1 klap omgeslagen. De afgelopen 4 a 5 weken is de temp meer over de 35 graden geweest dan eronder. Volgens sommige op de camping waar ik nu zit veel en veel te heet. Nu dus een stuk koeler maar dat neemt niet weg dat de temperatuur goed te noemen is. In korte broek is gewoon nog te lopen en met een paar dagen krabbelt de temperatuur wel weer op.

We gaan deze week is kijken wat we nog meer vast kunnen leggen op de gevoelige plaat.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×