Webcam Oostenrijk 7 december 2021 namiddag

St Johann in Tirol 7 december 2021 topfoto

Webcam Oostenrijk 7 december 2021 namiddag

We zijn weer een rondje webcams aan het maken geweest en dit keer eens aan het einde van de middag. Een aantal mooie zonsondergangen. Zie hier boven een FANtastische foto vanuit St Johann in Tirol.

In deze video is echt te zien dat het op dalniveau aardig wit is en dat nog steeds stevig vriest. Bekijk de video maar eens.

St Johann in Tirol Banner Winter 1000x600

Als alles mee zit dan kunnen jullie vanaf as donderdag weer live video’s zien op de sociale media kanalen (Facebook en Instagram) Hier op de website zien jullie ook weer video’s verschijnen vanuit een aantal skigebieden.

Wat gaat het weer doen de komende dagen. We kijken met een schuin oog naar Bergfex.

Bergfex St Johann in Tirol 7 dec 21

Maar nog een beter weerbericht staat morgenochtend om 8 uur klaar. Check ook onze weerpagina.

Hohe Salve

Brixen im Thale ondergaande zon

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Ski Outlet Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...