Webcam rondje Oostenrijk 23 november 2023

Brixen Brantlalm See

Webcam rondje Oostenrijk 23 november 2023

Wat een heerlijke zonnige beelden nog vandaag….maar daar gaat verandering in komen. De komende dagen sneeuwen de webcams waarschijnlijk in, dwz de lenzen maar er gaat ook heel veel sneeuw vallen waardoor er niet zoveel meer is te zien. Dit gaat een paar dagen duren…wellicht wel tot maandag. Meer daarover in ons dagelijkse weerbericht.

Vandaag hebben we nog een keer een webcamvideo in elkaar gezet. Toch is al te zien dat er best wat sneeuw ligt boven de 1300 meter. Ook gaan er nog skigebieden openen dit weekend. Van KitzSki is al bekend dat ze dit weekend gaan openen maar ook Leogang gaat openen.

Bekijk hieronder nog het mooie weer en de verwachting is dat er vanaf maandag veel en veel meer sneeuw ligt in de niet gletsjer gebieden. Mocht dat zo zijn zullen veel meer gebieden rond 1 december vervroegd open gaan. Wij gaan het volgen.

Sneeuwverwachting Oostenrijk 23 november 2023

Kitzbühel Kirchberg met uitzicht op de Sonnenrast en Hahnenkamm

Kitzbühel Kirchberg met uitzicht op de Sonnenrast en Hahnenkamm

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×