Webcambeelden Oostenrijk 4 februari 2020

Westendorf Skiweide

Webcambeelden Oostenrijk 4 februari 2020. Vandaag hebben we weer ruimaandacht gegeven aan het weer in Oostenrijk. Maar er is daar ook wel wat gebeurd op weergebied. Oostenrijk ligt plat door storm Petra en Weerchaos in Oostenrijk hebben jullie vandaag kunnen lezen.

We waren natuurlijk aan het eind van de dag benieuwd hoe de webcambeelden er uit zouden zien. Van de webcams die we hebben kunnen spotten en niet vol gesneeuwd waren hebben we nog een korte video van gemaakt.

Saalbach

Benieuwd naar deze beelden? Kijk dan mee hieronder…. we hadden overigens wel het idee dat de intensiteit er redelijk uit was vanmiddag maar wie weet gaat eea nog intensiveren vanavond en vannacht. Morgen staat er in ieder geval weer een mooi weerbericht klaar om 8 uur in de ochtend.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Colada Sport2000 banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Holland Snack Express 1200x400

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht