Webcambeelden vanuit Oostenrijk 18 november 2019

Resterhöhe 18 nov 2019

Webcambeelden vanuit Oostenrijk 18 november 2019. Wat een weekend is het geweest. Ontzettend veel neerslag gevallen in de vorm van regen als sneeuw. De zuidkant van Oostenrijk zijn zeker nog wat problemen. Een aantal dorpen waren afgesloten van de buitenwereld maar ook daar komt verbetering in.

We zullen wellicht vanavond nog eens kijken naar de situatie in Oostenrijk. Maar na de meters sneeuw in sommige gebieden is het weer in delen van Oostenrijk opgeknapt. Nog zeker niet overal want zware bewolking was zeker te zien op de webcams.

We hebben weer een rondje webcams gemaakt en waar we wat konden zien hebben we meegenomen. Ga er maar even zitten voor deze webcambeelden.

Morgenochtend om 8 uur staat er weer een weerbericht klaar voor Oostenrijk. Je bent dan weer op de hoogte van de allernieuwste verwachtingen.

Hohe Salve 18 nov 2019

Pengelstein 18 nov 2019

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×