Webcamrondje Oostenrijk 3 december 2021

Zell am See

Webcamrondje Oostenrijk 3 december 2021

Er is weer wat sneeuw gevallen en het is ook nog eens een stuk kouder geworden. Gisteren dooide het nog behoorlijk maar een koufront heeft voor afkoeling gezorgd. We zien dat in  het westen de zon er al aardig door begint te komen terwijl de gebieden in het oosten deze bewolking nog moeten verwerken.

Ga er maar weer even voor zitten.

Vandaag is er ook nog een kersverse Nieuwsbrief eruit gegaan. Ben je nog niet geabonneerd op deze nieuwsbrief. Af en toe komt de Nieuwsbrief in een pop up op het scherm te staan en je kunt je gratis abonneren.

Westendorf lege speichersee

Aan de stand van het water is goed te zien dat er al heel veel water is gebruikt om kunstsneeuw aan te maken. Dit alles in combinatie met de natuursneeuw is de verwachting dat er al veel sneeuw op de pistes ligt.

Hochzeiger

Oostenrijkse Winkel grote banner

Ski Outlet Logo

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht