Webcams Gletsjers Oostenrijk 18 oktober 2022

Zell am See 18 oktober 2022

Zell am See 18 oktober 2022 FANtastisch uitzicht op de gletsjer

Webcams Gletsjers Oostenrijk 18 oktober 2022

Het is op dit moment FANtastisch weer in Oostenrijk. Goldener Herbst heeft zijn intrede gedaan. Maar wij zijn ook benieuwd hoe het op de gletsjers is. As. donderdag staan we op de Kitzsteinhorn (tenminste dat is de planning) We zijn enorm benieuwd hoe het daar is.

Tot aan het Alpincenter is te skiën en dat kunnen jullie ook zien in onderstaande webcamvideo. Ook hebben we andere gletsjers meegenomen in deze video. Goed te zien is dat er in Sölden de laatste hand gelegd wordt aan de Worldcup piste die as weekend gebruikt gaat worden voor de seizoenaftrap van het skiseizoen voor de profs.

ChaletsPlus Banner Groot

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...