Webcams Gletsjers Oostenrijk nu nog mooi weer maar…

Kitzsteinhorn afdaling naar AlpinCenter per 10 oktober geopend

Kitzsteinhorn afdaling naar AlpinCenter per 10 oktober geopend (foto facebook Kitzsteinhorn)

Webcams Gletsjers Oostenrijk nu nog mooi weer maar… sneeuw komt er aan. Niet in die hoeveelheden die afgelopen week werden verwacht maar een leuk laagje voor de gletsjers gaat er zeker vallen.

Bovengeplaatste foto is een foto van vandaag waarin melding gemaakt wordt dat vanaf zaterdag 10 oktober 2020 de afdaling naar het Alpincenter open gaat. Altijd goed nieuws en als het allemaal meezit kunnen we zelf as woensdag zelf weer vanaf deze gletsjer berichten. Hou daarvoor zeker de sociale media van ons maar in de gaten.

Maar we hebben vandaag ook even een rondje webcams gedaan. Overal is het nog mooi weer maar dat gaat langzaam aan vanaf morgen veranderen en er komt sneeuw aan. Maar eerst nu de webcamvideo.

Hieronder de sneeuwverwachting van Bergfex voor Kaprun Kitzsteinhorn en de Pitztaler Gletsjer.

Bergfex Kitzsteinhorn 9 okt 2020

Bergfex Pitztaler Gletsjer 9 okt 2020

kaprun kitzsteinhorn

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. We hebben een bestelling gedaan en binnenkort zijn deze te bestellen. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Binnenkort vertellen hoe je deze buffys kunt bestellen.

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht