Webcams Oostenrijk 11 januari 2023 na de sneeuwval

Saalbach

Webcams Oostenrijk 11 januari 2023 na de sneeuwval

Er is gelukkig weer wat sneeuw gevallen in de skigebieden en het ziet er inderdaad allemaal weer wat winterser uit. De groene kleur is eindelijk verdrongen voor de witte kleur en zo zien we het liefst dat de bergen eruit zien in de wintermaanden.

Er staat weer veel skigebieden op een rij. De video met deze webcams kun je hieronder bekijken.

Of er nog meer sneeuw gaat bijkomen is de grote vraag. We zien de temperatuur ook schommelen tot 16 januari. Er zou daarna iets leuks in de maak zijn maar dat is net ff te ver weg. Maar als alles op zijn plaats zou vallen dan zou het een stuk kouder kunnen worden met sneeuwval. We houden julklie daarvoor dagelijks om 8 uur in de ochtend op de hoogte in ons weerbericht voor Oostenrijk.

Kaprun Kitzsteinhorn

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...