Webcams Oostenrijk 12 november 2022

Pitztaler Gletsjer

Webcams Oostenrijk 12 november 2022

We hebben dit keer een beperkt klein rondje gemaakt langs de gletsjers. De sneeuw die in de lager gelegen gebieden is gevallen vorige week is al behoorlijk weg gedooid. Dit keer dan ook een klein overzicht waar wij de komende tijd zeker weer een kijkje gaan nemen. Eerst maar even de video.

Grote vraag die wij in de video stelde was ook of het winterskigebied in Sölden bij de Giggijoch ook open zal zijn op donderdag 17 november 2022. We gaan het zelf zien of dat zo is want as. donderdag zijn we met het  Nederlandse Skimerk Turner in Sölden (17 t/m 19 november) Op zondag de 20e hopen we ook nog even langs te gaan op de gletsjer van het Pitztal, de Pitztaler Gletsjer.  Natuurlijk kunnen jullie daarvan beelden zien. Uiteraard live op facebook en ook op andere socials kom je ons vast wel weer tegen.

Het zou as. woensdag vooraf aan ons verblijf wellicht nog wat gaan sneeuwen en dat zal de pistes helemaal in een toptoestand brengen. We wachten rustig af en kijken er nu al weer naar uit. Blijf ons volgen en je ziet vanzelf de winterse beelden.

Kaprun Kitzsteinhorn

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...