Webcams Oostenrijk 13 januari 2023

Sneeuwverwachting Oostenrijk tm 20 januari 2023

Sneeuwverwachting Oostenrijk t/m 20 januari 2023

Webcams Oostenrijk 13 januari 2023

We hebben vanmiddag aan het eind van de dag maar weer eens wat webcams bekeken en er is wel degelijk een verschil merkbaar met een week geleden. Er is sneeuw gevallen maar in sommige dalen nog net even te weinig zodat we van een gesloten sneeuwdek kunnen spreken.

Volgende week zou dat wel het geval kunnen zijn als je naar bovenstaande screenshot kijkt.

Maar we hebben een kort rondje gemaakt en kijk zelf maar eens. Over het algemeen was het bewolkt vandaag en niet echt kaiserwetter. Maar wat ons betreft hoeft dat even niet. Als de sneeuw maar weer eens gaat vallen daar hebben sommige skigebieden zeker dringend behoefte aan.

Interhome Banner 1250x700

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van Beeck tenten

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×