Webcams Oostenrijk 14 december 2021

Kitzbüheler Horn

Webcams Oostenrijk 14 december 2021

Het is weer redelijk opgeklaard in Oostenrijk en dat betekent dat we weer een rondje langs de diverse webcams hebben gemaakt. Hoe liggen de pistes erbij? Ligt er sneeuw. Nou die laatste vraag heb ben we afgelopen weekend al behoorlijk beantwoord aan jullie. Vandaag hebben we nog onze skidag van afgelopen zaterdag laten zien. De mooiste moet nog komen die van afgelopen zondag. Met geweldig kaiserwetter hebben we beelden opgenomen die nog gemonteerd moeten worden. Die gaan jullie morgen zien. Maar nu eerst de webcambeelden van vanochtend.

In Oostenrijk is het op dit moment gewoon mogelijk om met de kerst je wintersport te beleven. Mocht je nog plannen hebben, kijk anders nog even op onze accommodatiepagina.

Hochzeiger

Cityhouse Flipside Groot Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Grittlmühle grote afsluitbanner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...