Webcams Oostenrijk 14 december 2022

Kaprun Maiskogel

Webcams Oostenrijk 14 december 2022

Wat is het heerlijk winters in Oostenrijk. De kleur die de boventoon voert is wit en dan zien we graag in de winter als kleur in de bergen. Er wordt al weer volop geskied in de gebieden, nog niet overal een aantal skigebieden moeten nog open gaan richting de kerst maar die zullen ook zeker open gaan dus maak je geen zorgen.

Ook vandaag hebben we nog even snel een rondje langs de webcams gemaakt en het resultaat zie je hieronder.

Nog een dikke week tot de eerste kerstweek. Wij zijn sowieso aanwezig deze periode en jullie kunnen dan ook weer veel live video’s verwachten. Tiktok daar zijn we ook op aanwezig en je kunt ook op dat kanaal van ons zeker een kijkje nemen maar dat geldt ook voor Instagram, Youtube, Twitter. Wil je gelijk geïnformeerd worden dat er een nieuw bericht klaar staat dan kun je je ook daarop abonneren. Uiteraard is alles gratis.

Ook komen we wellicht de komende week ook in de lucht om onze hoodys te kunnen bestellen als daar interesse in is. Laat maar weten.

Fantastisch Oostenrijk - Vest

Fantastisch Oostenrijk – Vest

Overigens wil je nog naar Oostenrijk? Kijk dan eens geheel vrijblijvend op onze accommodatiepagina.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Interhome Banner 1250x700

Van Beeck tenten

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...