Webcams Oostenrijk 15 maart 2021

Zell am See 15 maart 2021

Webcams Oostenrijk 15 maart 2021

In onze weerberichten hebben we het de laatste dagen al aangegeven. Het zou weer gaan sneeuwen in Oostenrijk. Natuurlijk nemen we dan even een kijkje. Helaas zijn de meeste gebieden al dicht wat natuurlijk redelijk abnormaal is als we praten over 15 maart van enig jaar.

Wel hebben we in het skigebied van Kitzbühel nog skiërs voorbij zien komen. Maar geniet nog maar even van de beelden anders zouden nog vergeten hoe sneeuw eruit ziet.

Wel horen we goede berichten dat het vertrouwen is toegenomen om te gaan boeken voor het komende winterseizoen. Ga je in een drukke vakantieperiode (Kerst, Krokus) dan zou het goed zijn om toch alvast eens te kijken. Wij maken het ook makkelijk, kijk eens op onze accommodatiepagina.

Scheffau

Westendorf 15 maart 2021

Jochberg

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...