Webcams Oostenrijk 17 december 2021 veel wolkenmeren!

St Johann in Tirol Wolkenmeer

Webcams Oostenrijk 17 december 2021 veel wolkenmeren!

Vandaag is het ook weer vrij zonnig weer in de Oostenrijkse Alpen. Hoe mooi en goed het eruit ziet dat kun je in onderstaande video bekijken.

Nog 1 week en dan begint er weer een uittocht naar Oostenrijk. Nou kan niet iedereen naar Oostenrijk afreizen doordat er gewoon weg regels zijn. Daar hebben we nu eenmaal mee te maken. Wij kijken echt naar de mogelijkheden die er wel zijn. Volgend week zijn wij zelf weer in Oostenrijk om jullie te laten zien hoe de omstandigheden zijn. Afgelopen week waren we er ook en we hebben iets langer bij de kassa moeten staan van de liften (maar dit doe je als het goed is maar 1 keer tijdens jouw vakantie). Niet alleen koop je daar je skipas maar ook dien je jouw QR code daar aan te bieden. Deze wordt dan uitgelezen en met de einddatum die op deze code staat kan je jouw skipas daaraan laten koppelen. Ook al heb je een geldig skipas maar de datum is verlopen of er zit helemaal geen datum op van de QR pas blijft het poortje helaas gesloten.  Voor week passen is dat vrij eenvoudig voor seizoenspassen kan deze datum midden in het seizoen geldig zijn en zou dan ook verlengd moeten worden als je eventueel je booster zou nemen.

Hebben we veel last hiermee ondervonden afgelopen week? Totaal niet. Je skipas is opgeladen met deze code en je kan overal in. Zit de FFP2 masker niet erg in de weg. Ook daarop kunnen we negatief antwoorden. Het gebruik ervan valt allemaal echt wel mee. Jullie zullen het zelf wel ondervinden.

Mocht je nog interesse hebben op een lastminute. Kijk dan nog eens HIER of check onze accommodatiepagina.

Kirchberg Pengelstein

Kitzbüheler horn

Kitzbüheler horn

Binnenkort komt er weer een webcams Oostenrijk.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Colada Sport2000 banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×