Webcams Oostenrijk 18 december 2023

Hochzeiger Pitztal

In het Pitztal ligt de Hochzeiger een mooi skigebied en ook mooie beelden

Webcams Oostenrijk 18 december 2023

Afgelopen weekend zag het er FANtastisch uit in Oostenrijk. Voor degene die er waren waren het top omstandigheden en die zien we vandaag o0ok nog. Veel vragen kregen we dat de temperatuur hoog is maar er geen smelt werd geconstateerd, hoe kan dat. Dat antwoord is vrij simpel… Door de lage luchtvochtigheid kan het zijn dan je bij plus 5 graden niets merkt van smelt. Je zou dan moeten kijken naar het dauwpunt. Ligt deze onder nul dan smelt er namelijk niets…. Dat is er op dit moment ook nog aan de hand. Bekijk daarom onderstaande beelden van vandaag vanuit Oostenrijk.

Mocht jezelf in Oostenrijk zijn, laat dan wat van je horen. Post je foto’s op facebook in de reacties maar je kunt ook zelf een post doen op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk. Laat iedereen maar meegenieten van jou foto’s en of video.

Westendorf

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×