Webcams Oostenrijk 18 februari 2023

Zell am See

Webcams Oostenrijk 18 februari 2023

De eerste week van de Krokusvakantie is aangebroken en als we kijken op de verschillende webcams dan zien we dat de temperatuur al aardig omhoog is geknald maar dat de zon uitbundig schijnt.

We hebben een klein rondje gemaakt in Oostenrijk en je kunt hieronder de beelden zien.

We hebben wellicht allemaal het weerbericht gelezen. Voor de wat lagere skigebieden is het een wat minder fraaie voorspelling maar wellicht gaat het allemaal meevallen. We gaan het zien. Op de hoger gelegen pistes ligt voldoende sneeuw en mocht je in de buurt zijn van een gletsjer dan is dat ook altijd een optie om de poedersneeuw op te zoeken.

Scheffau

Interhome Banner 1250x700

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van Beeck tenten

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...