Webcams Oostenrijk 19 december 2020 Kaiserwetter

Rifflsee Pitztal

Rifflsee Pitztal geweldig mooi weer en wat een sneeuw en blauwe lucht!

Webcams Oostenrijk 19 december 2020 Kaiserwetter

Het is vandaag geweldig weer in Oostenrijk. Ook zou dit de eerste dag zijn van onze Kerstvakantie, helaas… maar gelukkig hebben we de beelden nog. We hebben een rondje langs diverse webcams gemaakt en een video daarvan gemaakt.

Benieuwd? Durf je het aan om te kijken.

Het zien van deze beelden lijkt een straf maar zo voelen wij het niet. Gewoon vooruitkijken en denken aan morgen, komende maand of nog iets later. Het gaat goed komen en we gaan zeker weer met zijn allen naar Oostenrijk zodra het kan.

Hieronder nog wat foto’s. Zell am See nog in de mist maar voor de rest overal zon, zon en zon.

Hohe Salve met uitzicht op Brixental en Westendorf

Hohe Salve met uitzicht op Brixental en Westendorf

Sölden Giggijoch

Zell am See in de mist

Zell am See in de mist

Komende week zien jullie zeker weer Webcams Oostenrijk voorbij komen.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Wegens gigantisch succes zijn we door al onze Buffy’s heen. We hebben een extra bestelling gemaakt maar deze zijn naar verwachting weer in januari 2021 leverbaar. Wel kunnen jullie alvast de buffy’s voor-bestellen. We noemen dat een pre order. Met het achterlaten van je e-mailadres kunnen we je dan een bericht sturen zodra de nieuwe Buffy’s er zijn!

Als alles goed gaat hebben we de buffy’s in januari weer binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×