Webcams Oostenrijk 19 december 2022

Hohe Salve 19 december 2022

Webcams Oostenrijk 19 december 2022

Na een FANtastische dag gisteren in Oostenrijk is het weer vandaag wat bewolkter. Ook hebben we gezien dat de temperatuur ook in de lift zit. Het weerbericht voor komende week kun je HIER nog eens nalezen.

Ook vandaag hebben we een webcam video voor jullie klaar gezet. Voor sommige is het nog een paar nachten slapen en dan kunnen we weer. Wij zijn uiteraard ook van de partij en we willen jullie dan weer een aantal skigebieden laten zien. SkiWelt, Kirchberg, Zell am SeeKaprun, Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn zullen daar zeker bij zitten.

Live zullen we zeker vertegenwoordigd zijn op facebook maar we zullen zeker ook niet Instagram en TikTok laten liggen. Altijd het laatste nieuwe willen ontvangen van FANtastisch Oostenrijk, abonneer je dan op de PUSH berichten. Dit is aan hte zetten door op de rode knop linksonder in het scherm te drukken.

Nog op zoek naar een accommodatie? Kijk dan eens geheel vrijblijvend op onze accommodatoiepagina.

Pitztaler Gletsjer

Chalet.nl grote banner 900-600

Intersport Twinsport banner 1200x700

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...