Webcams Oostenrijk 20 november 2023

Pengelstein Kirchberg

Webcams Oostenrijk 20 november 2023

We zijn net weer terug uit Oostenrijk en kijken alweer uit naar het volgende tripje. Maar jullie kijken ook vast uit naar de opening van de skigebieden. Grote vraag is of er dan ook sneeuw ligt…want dan kun je ook openen. Op hoogte ligt er al een beetje sneeuw maar er is zeker meer nodig. Voor volgende week zien we de temperatuur naar beneden gaan. Sneeuwkanonnen zouden dan ook zeker aan kunnen gaan maar…. er staat ook sneeuw in de voorspellingen. zou mooi zijn als we eind november al een mooie dump gaan krijgen in de niet gletsjergebieden.

Bekijk hieronder de beelden van de webcam selectie die we hebben gemaakt.

Waarschijnlijk ziet het er komend weekend heel wit uit.Volg ons dagelijkse weerbericht maar dat elke dag om 8 uur in de ochtend klaar staat.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×