Webcams Oostenrijk 21 december 2022

Kitzbühel Steinbergkogel

Webcams Oostenrijk 21 december 2022

Het is vandaag 21 december 2022 en dat is dan weer de kortste dag van het jaar, de warm weer liefhebbers zijn blij dat de dagen weer gaan lengen maar voor ons is deze datum het begin van de astronomische Winter…. alhoewel de eerste dagen dat er niet zo uit gaat zien.

We zien dat Oostenrijk alweer onder een grijswolkendek zit. Volgens berichten, die niet zo heel erg leuk zijn, gaat er regen komen in de skigebieden. Latenh we hopen dat deze vloeibare neerslag mee gaat vallen en hopen dat de winter toch een beetje gaat terug komen na de kerst. Zo is het helaas en niet anders. Zit je in skigebieden boven de 2000 meter dan hoef je je geen zorgen te maken, daaronder is het waarschijnlijk toch allemaal straks wat zachte sneeuw.

Niets aan te doen en we doen het er maar mee.

Een rondje is vanochtend weer gemaakt en deze kun je hieronder bekijken.

Weten hoe het weer gaat verlopen de komende dagen. Kijk dan eens op onze weerpagina voor het allerlaatste weerbericht. Laten we hopen dat onderstaande plaatjes weer snel te zien zijn in de Oostenrijkse Alpen.

Winter Topfoto Sneeuwval

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×