Webcams Oostenrijk 23 november 2022 sneeuwrijk

Brixen im Thale 23 november 2022

Webcams Oostenrijk 23 november 2022 sneeuwrijk

Wat een FANtastische beelden uit Oostenrijk. Het heeft gisteren aardig gesneeuwd en we zien het vanuit het westen opknappen. De zon komt er al aardig bij en in de meer oostelijke gebieden daar hangt de bewolking nog. Ook zien we dat in een groot aantal gebieden de sneeuwkanonnen aan staan. Deze moeten zorgen voor een goede basislaag waar wat ons betreft snel nog een forse laag natuursneeuw overheen mag komen.

Zie hieronder de webcamvideo van vandaag.

Wij zijn weliswaar net terug uit Oostenrijk maar hebben nu al weer heimwee. Mocht je je willen oriënteren om nog te bekijken wat er vrij is in Oostenrijk voor welke periode dan ook, kijk dan eens op onze accommodatiepagina.

Westendorf dal 23 november 2022

Westendorf in het dal is het weer helemaal wit.


Zell am See - Kaprun weer heerlijk wit

Zell am See – Kaprun weer heerlijk wit

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...