Webcams Oostenrijk 24 november 2019

Leogang 24 nov 2019

Webcams Oostenrijk, we hebben toch ook vandaag maar weer even een rondje webcams gedaan voor jullie.We hebben ook alleen de gebieden genomen waar er op dit moment werd geskied. De namen staan er niet bij maar jullie weten vast wel waar al deze camera’s staan. Komende week vast meer webcams uit Oostenrijk.

Stubaier Gletsjer 24 november 2019

Op de Stubaier gletsjer was vandaag zeker te skiën, gisteren was het er helaas dicht door de harde wind. Komende week komt de harde wind niet terug. Hoe het weer gaat worden en of het nu ook weer eens gaat sneeuwen in de wat lager gelegen gebieden dat gaan we wellicht morgenochtend horen bij het nieuwe weerbericht.

Holland Snack Express 1200x400

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht