Webcams Oostenrijk 25 maart 2021 Kaiserwetter!

St Johann in Tirol

St Johann in Tirol winterse aanblik en dat op 25 maart 2021

Webcams Oostenrijk 25 maart 2021 Kaiserwetter!

Wat een geweldige beelden vanuit Oostenrijk. Vorige week kwam er nog een bak sneeuw naar beneden en nu gaat het weer opklaren. Wat heet, het is gewoon kaiserwetter geworden. Op naar de lente. In ons weerbericht vanochtend zijn er al temperaturen aangegeven van boven de 20 graden. Afwachten of dit ook gaat gebeuren.

Maar met deze beelden hebben we meteen ook maar weer een webcamvideo gemaakt. Deze kun je hieronder bekijken. Het kan voor sommige ergernis zijn maar andere hebben er een glimlach bij. Laten we afspreken dat we er met zijn allen volgend jaar weer bij zijn.

Hohe Salve

Wilder Kaiser

Zell am See

Binnenkort weer een rondje webcams Oostenrijk.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht