Webcams Oostenrijk 25 maart 2022

Zell am See 25 maart 2022

Webcams Oostenrijk 25 maart 2022

We beginnen eerst met deze schitterende foto vanuit Zell am See Kaprun. In het water zie je bijna een perfecte weerspiegeling, het is dus nagenoeg windstil.

Al weken is het geweldige zonnig weer in Oostenrijk. Waarschijnlijk gaat de maand maart de boeken in als allerzonnigste maand ooit. In deze periode is ook nog eens saharazand of saharastof het land in gekomen. Dit is nog steeds te zien naast de pistes. Op de pistes niet want de pistenbullys hebben deze laag vermengt met de sneeuw vandaar dat het daar nog gewoon “witte sneeuw” ligt. Maar ook is het al zolang zonnig en er is geen neerslag gevallen. Op sommige webcams is dat nog te zien want die zijn nog vies van deze stof. Maar we zien wel dat er voor volgende week toch wat neerslag gaat  komen. Of dit ook echt doorgaat dan kun je lezen in ons dagelijkse weerbericht.

Voor nu hebben we een rondje langs de verschillende plaatsen gemaakt. De namen staan er niet bij maar jullie weten vast wel waar de beelden vandaan komen toch?

Hochzeiger

wat een mooie blauwe lucht

Gaan we overigens terug naar vorig jaar. Op 25 maart 2021 was het nog bijzonder winters. Wel een ander verschil is ook zichtbaar. Vanwege de pandemie waren toen al skigebieden gesloten en nu zijn die gesloten gebieden gewoon nog open. Hieronder de beelden van 1 jaar geleden.

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht