Webcams Oostenrijk 28 januari 2023 VIDEO

Pitztal Pitztaler Gletsjer

Webcams Oostenrijk 28 januari 2023 VIDEO

Vandaag hebben we weer een webcamvideo klaar staan. Vanochtend hebben we zeer goed nieuws ontvangen over komende week. Er gaat namelijk veel sneeuw vallen, wellicht wel tot 1 meter neuschnee. Heb je dit gemist, klik dan HIER.

Over het algemeen zien we bewolking hangen en in een aantal skigebieden is het zicht boven de 1600 meter wat minder. Ook hebben we een zonnetje gezien in het westen, bv in het Pitztal bij de gletsjer of de Rifflsee.

Kijk je ogen maar even uit en wellicht dat de sneeuw volgende week een etage hoger ligt 🙂

Zell am See

Zell am See

Volgende week gaat er in de noord alpen nog een flink portie sneeuw vallen. Wie weet wil je nog wel een keertje naar Oostenrijk. Op onze accommodatiepagina kun je nog kijken wat beschikbaar is.

Chalet.nl grote banner 900-600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Intersport Twinsport banner 1200x700

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...