Webcams Oostenrijk 29 april 2020 SNEEUW

Westendorf sneeuw 29 april 2020

Webcams Oostenrijk 29 april 2020 SNEEUW. Vorig jaar op 29 april was het een geweldige skidag in Kitzbühel. Lege pistes, verse sneeuw van circa 15 tot 20 cm sneeuw en nu vandaag een beetje het zelfde weertype.

We hebben de webcams weer voor jullie op een rij gezet. Het lijkt toch dat de winter op hoogte even terug is van weggeweest. Benieuwd naar de beelden? Kijk hieronder maar eens.

De beelden van afgelopen jaar op 29 april gaan we nog opzoeken voor jullie. Daar komen we later op terug. Was een van de beste dagen om zo door de poeder te skiën…maar dat was vorig jaar.

Ellmau winters 29 april 2020

Kitzbühel Kirchberg

Binnenkort maken we vast wel weer een rondje Webcams Oostenrijk.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...