Webcams Oostenrijk 3 december 2023

Westendorf 3 december 2023

Webcams Oostenrijk 3 december 2023

Na de enorme sneeuwval is het weer voor vandaag opgeknapt. Wel is het bitterkoud met maximum temperaturen van rond de min 10 op 1500 meter. Maar er is nu zoveel te zien dat we een rondje langs de webcams hebben gemaakt. Wat een schitterende beelden en een droomdag als je in een van de skigebieden bent dat nu geopend is.

Bekijk de beelden maar eens die hier onder staan.

Sneeuwverwachting 3 december 2023

Ook zien we dat er niet meer zoveel sneeuw in de kaarten wordt verwacht de komende dagen. In principe ligt er al een enorme hoeveelheid waarop de skigebieden een prima seizoenstart op kunnen maken. De komende tijd moet wel de temperatuur winters blijven. Of dat gaat lukken is niet helemaal zeker maar het sneeuwdek kan zeker wat hebben.

Gelukkig kunnen jullie dagelijks ons Oostenrijkse weerbericht bekijken. Morgenochtend om 8 uur staat er weer één voor jullie klaar.

PS wij zijn er komend weekend weer en laten jullie dan weer de pistes en omstandigheden zien op dat moment. Blijf ons maar volgen.

Hohe Salve 3 december 2023

SkiWelt Hohe Salve 3 december 2023


Sölden 3 december 2023

Sölden Seekogel 3 december 2023

Snowworld Banner 1250 900

SnowWorld Kerst 1250x900

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

skioutlet 2022 grote banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×