Webcams Oostenrijk 30 maart 2020 SNEEUW

Westendorf dal

Webcams Oostenrijk 30 maart 2020 SNEEUW. Het heeft weer gesneeuwd in de dalen. In het Brixental is de sneeuw gevallen tot 800 meter. Dat is hier mooi te zien in de foto die we als eerste laten zien. Dat is de skiweide van Westendorf.

zoals beloofd hebben we wat webcams vanuit Oostenrijk aan elkaar geplakt. Of de sneeuwgrens nog beneden de 800 meter is gekomen is ons nog niet bekend. Maar reageer vooral via facebook en plaats een foto.

Hieronder kunnen jullie de nieuwe webcambeelden zien van vandaag.

Voor de verschillen met de beelden van vandaag kun je de webcams van gisteren ook nog bekijken. Dat kan HIER.

Brixen im Thale Jochbahn

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat.  Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...