Webcams Oostenrijk 30 november 2023

westendorf skiweide 30 november 2023

Westendorf skiweide 30 november 2023

Webcams Oostenrijk 30 november 2023

Het is nog steeds behoorlijk winters tot in de dalen van Oostenrijk. Er is weliswaar iets warmer weer voorspelt voor vandaag en morgen maar vanaf zaterdag zou er weer een flink portie sneeuw gaan bijkomen in de verschillende skigebieden. Zwaartepunt zou de zuidkant zijn maar de noordkant krijgt zeker ook vele centimeters.

Hoe het vandaag gesteld is in de skigebieden kun je zien in onderstaande video.

Voor het laatste weerbericht verwijzen we je naar onze weerpagina.

Nog een klein overzicht van de verwachte sneeuw de komende dagen.

Sneeuwverwachting Oostenrijkse Alpen

Bergfex voorspelt het volgende.

Bergfex Hochzeiger Pitztal 30 november 2023

Bergfex Westendorf 30 november 2023

Bergfex Zell am See 30 november 2023

Ook gaan er morgen weer skigebieden open. Ben je in Oostenrijk in een van deze gebieden laat dan wat van je horen in onze facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk.

Bergtraum Westendorf logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×