Webcams Oostenrijk 31 maart 2020 opgeklaard!

Hochzeiger

Webcams Oostenrijk 31 maart 2020 opgeklaard!

Na de sneeuwval van gisteren waren wij benieuwd hoe het er nu uit zou zien in de bergen. Overal is de sneeuw nog maagdelijk wit maar we weten maar al te goed hoe dat komt. Geen mens in de skigebieden en wat ziet het er jaloersmakend uit. Dan denken we aan dat we er nog zeker een tijdje hadden kunnen zitten maar goed dan is het gewoon relativeren. We zitten er zoveel dat we absoluut niet mogen klagen. Er zijn zeker belangrijkere zaken op dit moment maar het oog voor de schoonheid van de natuur in de bergen daar willen we nog steeds over berichten. Vandaar wederom een video met webcambeelden.

Zell am See

De komende tijd zullen we meer webcams Oostenrijk laten zien.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...