Webcams Oostenrijk 4 april 2022

Hochzeiger 4 april 2022

Mooi beelden vanuit skigebied Hochzeiger 4 april 2022

Webcams Oostenrijk 4 april 2022

Vanaf vandaag zijn er al weer een aantal skigebieden dicht, De sneeuw ligt er overigens in deze gebieden nog mooi bij maar dat komt natuurlijk ook door de recente sneeuwval en het is er nog steeds erg fris. Dat zal later in de week wel gaan veranderen.

Op de gletsjers wordt het komende maand goed toeven. Er ligt genoeg sneeuw en je kunt er nog steeds aardig uit de voeten.

We hebben een rondje langs de webcams gemaakt en daar zie je de volgende beelden.

Gaan er overigens nog mensen gletsjer skiën in april en mei? Waar gaat de reis dan heen?

Kitzsteinhorn 16-10-2021

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...