Webcams Oostenrijk 5 december 2021 veel sneeuw

Webcams Oostenrijk 5 december 2021 veel sneeuw

Het is weer een stuk kouder geworden en daarbij is ook nog neerslag gevallen. De meeste neerslag is gelukkig in sneeuw gevallen en het ziet er weer op en top winters uit.

Kijk maar eens naar de video die we voor jullie hebben samengesteld. Een aantal video’s die we normaal gesproken meenemen die waren ingesneeuwd… maar er blijven er genoeg over. Kijk zelf maar eens en komende week zeker weer een nieuwe Webcams Oostenrijk.

Ook kijken we nog even naar de sneeuwval. De komende dagen gaat er zeker wat sneeuw vallen en we zien dat het op de lange termijn pas weer vrijdag droog zal zijn. Natuurlijk in de ene regio meer dan de ander. Maar lees daarom maar ons weerbericht dat dagelijks om 8 uur voor jullie klaar staat. Het enige weerbericht in het Nederlands dat puur op Oostenrijk is gebaseerd.

Bergfex St Johann 5 dec 2021

Bergfex Skicircus Saalbach 5 dec 2021

Bergfex Kaprun 5 dec 2021

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Grittlmühle grote afsluitbanner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×